Mohon Anak Dalam Kandungan Sihat & Selamat

Ya Allah..
Lindungilah zuriatku selama dia berada di dalam kandunganku dan berikanlah dia sihat..

Engkaulah yang Maha Menyembuh dan tiada sembuh melainkan penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.Ya Allah..
Jadikan ia dengan rupa paras yang cantik dan baik serta tetapkan hatinya dalam iman kepadaMu dan utusanMu.Ya Allah..
Lahirkan ia daripada perutku dengan senang dan selamat. Berikan ia kesihatan yang baik, kepandaian dan kesempurnaan akal fikiran serta berilmu dan beramal.Ya Allah..
Lanjutkan usianya, sihatkan tubuh badannya, baikkan tingkah lakunya, lancarkan pertuturannya, merdukan suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad dan segala pujian untuk Tuhan sekalian alam.
Amin.

Permata Hati Kami

Lilypie First Birthday tickers

Friday, January 7, 2011

Penyimpan mohor besar raja-raja bersara..

halu....aq tgk berita awani td..pastu tertgk berita yg kecik2 lalu kt bwh tu..die bgtau yg penyimpan mohor besar raja-raja dh bersara @ pencen...

Penyimpan Mohor Besar Raja-Raja merupakan pegawai yang menyimpan dan menjaga mohor besar raja-raja Malaysia. Beliau merupakan setiausaha Majlis Raja-Raja (MRR) yang juga bertindak sebagai jurucakap MRR. Orang yang dilantik menjadi PMBRR ialah pegawai kanan kerajaan yang masih berkhidmat atau yang telah bersara.


x sangka dh 22 thn die berkhidmat......biasa klu nk puasa n raya,x der org lain laa yg kite 2ggu..mst laa penyimpan mohor besar raja-raja ...huhuhu...mane x nyer dr kecik smpai laa aq bsr,mst tgk engku tan sri ibrahim engku ngah nie..nie bile die dh bersara sape plak yg ganti dier ek..ape2 pown terima kasih yg x terhingga kerana telah berkhidmat utk negara... kpd yg bakal dilantik,selamat menjalan kn tugas anda...No comments:

Post a Comment

sahabat

Kenangan Terindah