Mohon Anak Dalam Kandungan Sihat & Selamat

Ya Allah..
Lindungilah zuriatku selama dia berada di dalam kandunganku dan berikanlah dia sihat..

Engkaulah yang Maha Menyembuh dan tiada sembuh melainkan penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.



Ya Allah..
Jadikan ia dengan rupa paras yang cantik dan baik serta tetapkan hatinya dalam iman kepadaMu dan utusanMu.



Ya Allah..
Lahirkan ia daripada perutku dengan senang dan selamat. Berikan ia kesihatan yang baik, kepandaian dan kesempurnaan akal fikiran serta berilmu dan beramal.



Ya Allah..
Lanjutkan usianya, sihatkan tubuh badannya, baikkan tingkah lakunya, lancarkan pertuturannya, merdukan suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad dan segala pujian untuk Tuhan sekalian alam.
Amin.

Permata Hati Kami

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, January 4, 2011

tutorial untuk naikkan traffik blog...

tadi saya terbaca pasal ni kat blog mumscollection.so sajala try test..bukan kena bayar pun kan..
ok..teruskan pembacaan awak2..kot2 awak..awak..dan awak pun berminat kan..hehe




motifnya adalah untuk 'menaikkan trafik'... ala-ala MLM pun ye.. ni..hihikss..oleh kerna buat ni bukan kena bayar pun so pada saya tak salah mecuba..jom sama-sama cuba ye..hehe


Cara nya begini:

Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.
Uolss hanya cuma perlu meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang korang nak tulis dalam blog or web korang.



1) Blog Hanz

2) BiMies’s WoRLd

3) Farah Shafiqah

4) Qila Razak

5) Cekla

6) Miss Yaty

7) Magrib Menjelma

8) Bila Luma berkata-kata

9) Putera30 Photograper

10) Internet tutorial

11) A Diary of Sorts

12) cahaya citra jiwa

13) mylittlegiftshoppe

14) mumscollection

15) sitinoor faiezun

PERATURAN!!!

1. Sebelum korang meletakkan Link URL ke posting blog or web uolss, sila hapuskan link nombor 1.
2. Selepas itu pindahkan Link No.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.
3. Setelah itu masukkan link korang di urutan bawah (No.15)
***So urutannya jadi mcm nie…



1) BiMies’s WoRLd

2) Farah Shafiqah

3) Qila Razak

4) Cekla

5) Miss Yaty

6) Magrib Menjelma

7) Bila Luna berkata-kata

8) Putera30 Photograper

9) Internet tutorial

10) A Diary of Sorts

11) cahaya citra jiwa

12) mylittlegiftshoppe

13) mumscollection

14) sitinoorfaiezun

15) Blog anda letak kat sini !!

Ingat!!!

Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi korang pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

Kita sama-sama cuba ok :) Selamat mencuba!!!

REMINDER :
Ingat, jangan menipu. Tolong menolong sesama rakan blogger untuk mendapat trafic yang banyak. Pastu jgn lupa promote link entry ni. Kat member korang coz lagi byk lagi bagus. Kalau sehari promote kat 100 blog mungkin yg buat 10% jer maknanya dalam 10 org yg buat. Iingat lagi byk backlink kita, lagi tinggi rating kita kat GOOGLE :)

No comments:

Post a Comment

sahabat

Kenangan Terindah