Mohon Anak Dalam Kandungan Sihat & Selamat

Ya Allah..
Lindungilah zuriatku selama dia berada di dalam kandunganku dan berikanlah dia sihat..

Engkaulah yang Maha Menyembuh dan tiada sembuh melainkan penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.Ya Allah..
Jadikan ia dengan rupa paras yang cantik dan baik serta tetapkan hatinya dalam iman kepadaMu dan utusanMu.Ya Allah..
Lahirkan ia daripada perutku dengan senang dan selamat. Berikan ia kesihatan yang baik, kepandaian dan kesempurnaan akal fikiran serta berilmu dan beramal.Ya Allah..
Lanjutkan usianya, sihatkan tubuh badannya, baikkan tingkah lakunya, lancarkan pertuturannya, merdukan suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad dan segala pujian untuk Tuhan sekalian alam.
Amin.

Permata Hati Kami

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, August 3, 2010

rindu kt kptm kuantan..

aq tgh nk print fiscal policy nie coz esk kene antor.....godek2 r laptop....godek punye godek jumper video2 lame...huhuuhuhu..video time kt kuantan dulu..klu x silap video nie lpas exam kot..aq pown dh luper..nie sumer bdk2 design steel..farah,aq,jaapor,akem,naqiu,tonjol..sumer tgh paw duet raye n tgh lepak gn miss suhaina..last exam laa katekan...huhuhu..nk bermanjer2 gn lect...miss that time...miss,klu miss tertgk video nie,mintak ampun ek..rindu laa kt miss...dgr citer miss dok kt klang kan...video nie bertarikh 22102007...bday my hubby...luv u b...

No comments:

Post a Comment

sahabat

Kenangan Terindah