Mohon Anak Dalam Kandungan Sihat & Selamat

Ya Allah..
Lindungilah zuriatku selama dia berada di dalam kandunganku dan berikanlah dia sihat..

Engkaulah yang Maha Menyembuh dan tiada sembuh melainkan penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.Ya Allah..
Jadikan ia dengan rupa paras yang cantik dan baik serta tetapkan hatinya dalam iman kepadaMu dan utusanMu.Ya Allah..
Lahirkan ia daripada perutku dengan senang dan selamat. Berikan ia kesihatan yang baik, kepandaian dan kesempurnaan akal fikiran serta berilmu dan beramal.Ya Allah..
Lanjutkan usianya, sihatkan tubuh badannya, baikkan tingkah lakunya, lancarkan pertuturannya, merdukan suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad dan segala pujian untuk Tuhan sekalian alam.
Amin.

Permata Hati Kami

Lilypie First Birthday tickers

Friday, January 8, 2010

Al-fatihah...


semalam 07012010,aq tlh kehilangan seorg mber.....mohamad Hazim abdullah telah selamat kembali ke rahmatullah pd jam 12 lebe...die seorg yg baik...aq kenal dier time blaja kt kptm kuantan...kiterg 1 class..dulu sem 1 penah study math gn dier kt london(kt dpn library alaa yg ade pokok ru tu)..aq study gn angah a.k.a ecah...nice guy...aq tau citer nie ella yg mcj...farahani pown mcj aq bg tau...si sarah plak kol tp aq x received..then aq kol blk,die pon bg tau yg ajim dh x der...aq harap idah dpt bersabar n terima hakikat yg ajim dh x der...semoga roh dier di tempatkn di kalangn org yg beriman...

No comments:

Post a Comment

sahabat

Kenangan Terindah